AQS Douche-Arm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 30 cm Mat Zwart Boss & Wessing | 8719304448228

AQS Douche-Arm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 30 cm Mat Zwart
Deze douche-arm is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design.
Deze mat zwarte douche-arm past perfect in uw doucheruimte, dit zal een eyecatcher zijn in uw badkamer! Een goed idee is om deze mat zwarte douche-arm te combineren met meerdere mat zwarte items in uw badkamer. Het betreft een douche-arm in vierkante versie met een lengte van 30 cm. De douche-arm is geproduceerd in de kleur mat zwart en wordt aan het plafond bevestigd. De douche-arm wordt geleverd zonder douchekop: deze dient u zelf nog aan te schaffen om het product compleet te maken.
Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait.
Specificaties AQS Douche-Arm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 30 cm Mat Zwart:

* Kwaliteit en design
* Douche-arm luxe
* Lengte: 30 cm
* Vorm: vierkant
* Kleur: mat zwart
* Maat draadaansluiting: 1/2″
* Dikte douche-arm: 2.5×2.5 cm
* Bevestiging: plafond
* Exclusief douchekop
* Garantie: 2 jaar Het merk AQS
Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren.
Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk “AQS”.

Prijs: 68.00 (meer informatie)