Badkamermeubel Solid Surface AQS Stockholm 120×46 cm Dubbel Mat Wit 4 Laden Boss & Wessing | 8719304425533

Badkamermeubel Solid Surface AQS Stockholm 120×46 cm Dubbel Mat Wit 4 Laden (met 1 kraangat)
Het badmeubel Boss & Wessing Stockholm is een aanwinst voor uw badkamer. De unieke vorm wastafel creëert een prachtige sfeer. Het badkamermeubel is verkrijgbaar in verschillende breedte maten en kleuren, met of zonder kraangaten. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat u met dit model jaren lang kan genieten van uw badkamer.
Het badmeubel bestaat uit een Solid Surface wastafel en een MDF onderkast. De Solid Surface wastafel is mat wit van kleur en heeft een ovale spoelbak. Solid Surface is uitstekend geschikt om sanitaire producten van te maken omdat het geen poriën en naden heeft. Solid Surface is een composiet, geproduceerd uit mineralen en harsen. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken, en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in, is niet poreus en heeft een intense kleur en is gemakkelijk schoon te houden.
De onderkast is gemaakt van MDF. De planken zijn gespoten in de kleuren mat wit, antraciet, wood dark brown of wood washed oak. Doordat het gespoten is, is het meubel uitstekend geschikt voor in vochtige ruimtes. De kast is voorzien van 4 softclose laden. Softclose staat voor een geleider systeem wat speciaal is ontwikkeld voor het zacht sluiten van laden. De ladegeleider sluit de laatste paar cm rustig en gedempt. In beide laden is zit geen sifon uitsparing. Daarom dient u te werken met een ruimtebesparend sifon.
De wastafel is verkrijgbaar met een spoelbak in het midden, links of rechts. Vanaf 120cm breedte, kan de wastafel ook voorzien zijn van een dubbele spoelbak.
Specificaties Badkamermeubel Solid Surface AQS Stockholm 120×46 cm Dubbel Mat Wit 4 Laden (met 1 kraangat):

* Badkamermeubel
* 120x46x50 cm
* Onderkast: 19 mm Gespoten MDF
* 4 lades
* Mat Wit
* Wastafel: Solid Surface
* Spoelbak Dubbel
* Met 1 kraangat
* 2 jaar garantie

Prijs: 985.00 (meer informatie)