Fontein Luca Sanitair Met Open Schap 35x18x32 cm Mineral Stone Kraangat Rechts Luca | 8719304451419

Fontein Luca Sanitair Met Open Schap 35x18x32cm Mineral Stone Kraangat Rechts
Bent u op zoek naar een mooi design fontein met opbergruimte voor in uw toiletruimte? Kies dan voor dit fontein! De Luca Sanitair fontein is voorzien van een open schap aan de zijkant van het model. Absoluut geen doorsnee fontein! Hier kunt u handdoeken in opbergen of andere accessoires om de ruimte aan te kleden.
Het design heeft slechts een diepte van 18cm. Ideaal voor de wat kleinere toiletruimte. De afvoer wordt netjes weggewerkt in dit bijzondere model fontein.
De fontein is gemaakt van Mineral Stone. Mineral stone heeft dezelfde uitstraling als natuursteen, maar is ten opzichte van natuursteen wel bestand tegen producten als shampoo, tandpasta en douchegel. De cosmetica producten zullen niet kunnen vlekken op mineral stone. Dat komt omdat mineral stone bestaat uit een gekleurde kern van mineralen dat kras vast is afgelakt en daardoor kras en vlekvrij.
De fontein van Luca Sanitair is uitgerust met een kraangat aan de rechterkant. Ook leverbaar met een kraangat aan de linkerkant. U dient zelf een afvoerplug, kraan en sifon aan de schaffen om het fontein af te maken.
Specificaties van de Luca Sanitair fontein met open schap:

* Afmeting: 35×18,5x32cm
* Kleur: glans wit
* Vorm: Rechthoek
* Voorzien van open schap
* Materiaal: Mineral Stone
* Kraangat aan rechterkant (ook aan de linkerkant verkrijgbaar)
* Met verdekte afvoer
* Exclusief kraan, sifon en afvoerplug
* 5 jaar garantie

Prijs: 458.95 (meer informatie)