Fontein Luca Sanitair Met Open Schap 35x18x32 cm Solid Surface Kraangat Links Luca | 8719304451433

Fontein Luca Sanitair Met Open Schap 35x18x32cm Solid Surface Kraangat Links
Bent u op zoek naar een mooi design fontein met opbergruimte voor in uw toiletruimte? Kies dan voor dit fontein! De Luca Sanitair fontein is voorzien van een open schap aan de zijkant van het model. Absoluut geen doorsnee fontein! Hier kunt u handdoeken in opbergen of andere accessoires om de ruimte aan te kleden.
Het design heeft slechts een diepte van 18cm. Ideaal voor de wat kleinere toiletruimte. De afvoer wordt netjes weggewerkt in dit bijzondere model fontein.
De fontein is gemaakt van Solid Surface. De combinatie van twee duurzame materialen zoals aluminiumhydroxide en acryl maakt samen Solid Surface. Een duurzaam oppervlaktemateriaal dat geschikt is voor een perfect bad. Het weert bacteriën, is vocht en vlekbestendig en na elk bad moment toont het bad weer als nieuw. Het is milieu vriendelijk en biologisch verantwoord.
De fontein van Luca Sanitair is uitgerust met een kraangat aan de rechterkant. Ook leverbaar met een kraangat aan de rechterkant. U dient zelf een afvoerplug, kraan en sifon aan de schaffen om het fontein af te maken.
Specificaties van de Luca Sanitair fontein met open schap:
l
* Afmeting: 35×18,5x32cm
* Kleur: Mat wit
* Vorm: Rechthoek
* Voorzien van open schap
* Materiaal: Solid Surface
* Kraangat aan Linkerkant (ook aan de rechterkant verkrijgbaar)
* Met verdekte afvoer
* Exclusief kraan, sifon en afvoerplug
* 5 jaar garantie

Prijs: 482.95 (meer informatie)