Nisdeur VM Go Gordon 87-102×190 cm Verstelbaar 6 mm Gematteerd Chroom Go by Van Marcke | 5400222300271

Nisdeur VM Go Gordon 87-102x190cm Verstelbaar 6mm Gematteerd Chroom
De nisdeuren van de Van Marcke Go Gordon serie zijn speciaal ontwikkeld voor nissen met een afwijkende maat. U kunt namelijk de Gordon tot 15cm stellen! De nisdeur bestaat uit een scharnierende deur en een vaste wand van 15cm. Om de deur te monteren naar de breedte van de nis heeft u de mogelijkheid om de deur langs de vaste wand te monteren. De profielen boven en onder zijn op maat te maken waardoor uw cabine netjes wordt afgesloten. Als uw gaat douchen en de deur opent scharniert de deur van de vaste wand af. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat er water langs loopt.
De Van Marcke Go Gordon nisdeur heeft een breedte van 87 tot 102cm en is slechts 190cm hoog. De draaideur heeft chromen profielen en sluit met een magneet die zo krachtig is dat de deur spatwaterdicht is. Aan de buitenzijde van de wand zit gematteerd glas in de vorm van decorstroken. De stroken geven een speels effect aan de ruimte en geeft u daarnaast ook wat privacy tijdens het douchen.
Het glas is 6mm dik en getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking.
Specificaties van de Van Marcke Gordon nisdeur

* Afmeting: 87-102x190cm
* Dikte glas: 6mm
* Verstelbaar tot wel 15cm!
* Voorzien van Easy Clean coating
* Behandeling glas: Getemperd veiligheidsglas
* Buitenzijde glas voorzien van decorstroken (gematteerd glas)
* Kleur profielen: chroom
* Deur sluit met magneet
* Profielen op maat te maken
* Spatwaterdicht
* Omkeerbaar

Prijs: 324.95 (meer informatie)